Fredag den 3. december, 2021

Så blev det atter fredag og der er ny musik på hylderne. Igen i denne uge er det gamle kendinge, der er tilbage med nye udgivelser af både ny og gammel musik. Tears For Fears har udsendt single nr. 2 fra det kommende album. Soft Cell har frigivet endnu et remix af ‘Tainted Love’ klassikeren. Og igen er der brasiliansk musik i posen. En indspilning med legendariske Hermeto Pascoal fra 1981. Milton Nascimento, der var på listen i sidste uge, er blandt publikum. Der er også en ny julesingle fra ABBA! Men de mest spændende udgivelser i denne uge er nok den nye Quinquis single og det nye Can live album. Begge udsendt af Mute Records.

Husk at jeg også blogger om musik på @bongorama, @classical20, @electronic20, @newjazzunited, @newmusicunited, @realdjcom, @realvjcom, @ronnierocket, @soundtrack20. De kan alle følges på både Twitter og RSS (og snart også email nyhedsbreve).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s