Bongorama Vinyl Fest 12.12

Hvert år den 12. december holder jeg en fest med mine venner. Siden 2014 har det været en tematiseret fest med et musikalsk tema. Og for anden gang blev den i år afviklet virtuelt. Vi afholdte en sjov konkurrence, hvor vi spiller tre singler (vinyl på YouTube) hver indenfor temaet og ser hvem der får flest point. Årets tema var soulmusik inspireret af en af årets bedste film ‘Summer of Soul‘. Her er mit sæt. Man skal altid have en ekstra single med, hvis nu en af ens singler bliver spillet først eller man ombestemmer sig undervejs. Jeg meta-tematiserede endda mit sæt, således at alle sangene var taget fra soundtracks. Jeg scorede ret højt med dette sæt, men kan som arrangør ikke vinde konkurrencen. Kun deltage, hvilket er en stor fornøjelse. Vindersættet kan høres her. Runner-up sættet kan høres her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s