Dagens sang: Alice Cooper – Steven

Jeg har fundet et af mine favorit albums frem igen. Det viser sig at det også er Curt Smith fra Tears For Fears’ yndlingsalbum. Det er indspillet i det magiske år 1974 og udsendt året efter. Det er produceret af geniet Bob Ezrin fra Toronto, Canada, der også har produceret Lou Reed, Kiss og Pink Floyd. ‘Steven’ lyder som temaet til en italiensk gyserfilm. Piano riffet er inspireret af Mike Oldfields ‘Tubular Bells’ fra 1973 kendt som temaet fra William Friedkins ‘The Exorcist’ og binder temaet åndeligt sammen med John Carpenters ‘Halloween’, der udkom i 1978.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s