Fredag den 26. november, 2021

Jeg elsker fredag, for så er der nye varer på hylderne. Mine AI-venner hos Bandcamp, Deezer, Soundcloud, Spotify, Tidal og YouTube har samlet de nye udgivelser til mig i digitale foldere, som jeg komfortabelt kan bladre igennem. Jeg elsker ny musik, men nogle gange kommer den nye fra gamle venner. I denne uge lytter jeg til nye udgivelser fra kunstnere jeg lyttede til første gang i halvfjerdserne! Der er nyt fra 🇺🇸 Sparks (soundtrack), 🇧🇷 Lô Borges [foto] & Milton Nascimento (pre-album single), 🇩🇪 Tangerine Dream (E.P.) og 🇯🇵 Ryuichi Sakamoto (single). Det er skønt at de stadig er her (Tangerine Dream dog med ny besætning, men med originalt lydarkiv). Og så er der i øvrigt også kommet et nyt album med halvfjerdser betonrock gruppen 🇬🇧 Deep Purple. Hvad har du lyttet til i denne uge?

Tjek også ugens playlist i @bongoramamusik kurateret af Christian Rosenberg.

Husk at jeg også blogger om musik på @bongorama, @classical20, @electronic20, @newjazzunited, @newmusicunited, @realdjcom, @realvjcom, @ronnierocket, @soundtrack20. De kan alle følges på både Twitter og RSS (og snart også email nyhedsbreve).

One thought on “Fredag den 26. november, 2021

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s