Historien om Chris Blackwell

Pladeselskabsmanden Chris Blackwell har betydet virkeligt meget for mig personligt. Hans udgivelser åbnede ikke blot kulturelle døre og skabte store oplevelser som musik ofte gør. Nogle af udgivelserne ændrede simpelthen mit liv undervejs. Nu har han udsendt en selvbiografi skrevet sammen med den legendariske musikjournalist Paul Morley. I denne artikel – bemærk afsnittet om James Bond! – fortæller Blackwell den enestående historie om Island Records og nævner bl.a. fire sange, der ændrede HANS liv. Efterfølgende spiller jeg fire sange, der ændrede MIT liv!

UPDATE! Læs en anmeldelse af bogen her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s