Fire tips til Roskilde Festival ’22

Jeg er opvokset på Roskilde Festival. Det var min læreplads. Jeg har arbejdet der og jeg har festet der. Og både arrangeret og set utallige koncerter. Jeg var der 30 år i træk. Men det er efterhånden en del år siden at jeg har været der sidst. Jeg har givet stafetten videre. Det afholder mig dog ikke i at følge med og jeg deler hvert år mine tips til hvad jeg synes man bør se. Og husk at de sjoveste oplevelser får man typisk med de mange nye og spændende navne man ikke kender på forhånd.

UPDATE! Rina Sawayama kommer med på et afbud i programmet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s