Klassiske singler på streaming

Singler har altid været en væsentlig del af popmusikken. Både som enkeltstående sange udsendt som selvstændige værker, herunder de lejlighedsvise hit singler, men også som promotion værktøjer for albums.

Den sidste del har den klassiske musikverden taget til sig på streaming. Nu udkommer uddrag, typisk en sats, som smagsprøver inden hele albummet frigives. Det giver nye oplevelser med klassisk musik og er en særdeles velegnet måde til at få nye lyttere ombord, der ikke lige magter at gå i gang med hele symfonier og store box sæt.

Her er fire forrygende, klassiske singler fra denne måned.

Bruckner! Strauss! Ravel! Liszt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s