Min Instagram

Sidste år eksploderede Instagram og jeg arbejder med platformen professionelt til dagligt. Jeg spekulerede på hvad jeg skulle anvende min personlige Instagram kanal til. Ligesom de fleste andre har jeg eksperimenteret med alt fra madfotos over rejsebilleder til vinylplader. Jeg besluttede mig for at konceptualisere kanalen ud fra en gammel lærdom: skab noget du gerne selv vil anvende. Jeg har derfor sat et forsøg i gang med at gøre den til et kurateret proxy-galleri. At udstille værker som man kan følge op på ved at besøge det fysiske galleri. I denne måned “udstiller” jeg værker fra en en mine yndlingsfotografer. Man kan se Peter Hujar udstillingen i Paris.

(Jeg anvender promo-billeder fra galleriet. Teknisk set er det voluntør kultur-marketing acceleration).

Følg min Instagram kanal her:

www.instagram.com/ronnierocket

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s